Interieuradvies

INTERIEURADVIES

Je rijk en gelukkig voelen in je eigen huis zonder direct de hoofdprijs te betalen. Of je nu groot of klein woont, iedereen wil zich thuis voelen. De Novitaz interieur stylisten helpen u graag met het creëren van een interieur in landelijke stijl. Met comfortabele meubelen van mooie materialen, onderscheidende accessoires en prachtige stoffen is het gevoel van behaaglijkheid en luxe voor iedereen haalbaar. Onze interieurideeën kenmerken zich door de balans tussen landelijk stijl en lifestyle. Die combinatie brengt veel sfeer en eigentijdsheid, de echte Novitaz stijl.

Interieur specialisten bij Novitaz: Jennifer Schoenmaker, Nicky Pouw en Johan Blokker.

IK MAAK MIJN HUIS NOVITAZ

 

Hoekbank Metro aanbieding

TOTAAL CONCEPT

Interieuradvies in een landelijke stijl. Hieronder zie je een voorbeeld van een interieuradvies bij denFam. van Aanholt in Wapse. Een geweldige woonboerderij. Er zijn werkelijk prachtige combinaties gemaakt. Castle stones op de vloer,  stoere natuurlijke materialen als robuust massief eiken van de ronde eettafel wat ook weer terugkomt in de balken van de woonboerderij. Is het geen plaatje?

Interieur-advies-keuken-landelijk
Interieuradvies-Medemblik-Deen-fauteuil

interieur advies

 

Ben je niet helemaal zeker van de interieurstijl die bij je past of vind je het lastig om die prachtige kast in jouw woonkamer te projecteren? Kom dan eens langs in onze winkel met een plattegrond van de woonkamer of woning. Wij tekenen een ontwerp dat aansluit bij jouw interieurwensen en persoonlijkheid. natuurlijk laten we ruimte voor items met een persoonlijk karakter. Zij vertellen juist het verhaal van jouw interieur. Samen met onze input ontstaat een persoonlijk interieur dat ECHT aansluit bij je interieurwensen. Wij tekenen een persoonlijk advies in zodat je een betere indruk krijgt van de uiteindelijke indeling. De kosten voor een compleet interieuradvies zijn €250,-  per woonlaag m.u.v. appartementen en grotere objecten als kantoren en restaurants.

Ook is het mogelijk dat wij bij u thuis gaan kijken en daar opvolgend een interieuradvies maken. De kosten voor een interieuradvies op locatie zijn €350,- per woonlaag m.u.v. appartementen en grotere objecten als kantoren en restaurants.

De gemiddelde wachttijd voor een interieuradvies bedraagt 3-5 weken! Bel tijdig voor het maken van een afspraak.

3D interieurplan vector works

Interieuradvies-kantine-kantoor

Interieuradvies + 3D film interieurplan in Vector Works

Wil je nog meer inzicht krijgen in jouw woonkamer, bedrijfsruimte of restaurant dan kunnen we het interieuradvies digitaliseren in Vector Works. Met dit tekenprogramma maken we een zeer realistische indeling zodat je als het ware door de kamer kunt lopen. Voor deze totaal optie betaalt u €695,- per woonlaag m.u.v. appartementen en grotere objecten als kantoren en restaurants.