Novitaz

Interieuradvies

werkwijze van een interieuradvies

Interieuradvies

Scroll naar beneden voor meer info.
Interieuradvies-Wognum-karpet-maatwerk
persoonlijk

Een Novitaz interieuradvies

Ontvang persoonlijk en creatief interieuradvies op maat van de stylisten van het interieuradviesbureau Novitaz uit Medemblik, nabij Amsterdam. Onze interieurontwerpers helpen u graag met het creëren van uw droominterieur. Met mooie meubelen, bijzondere materialen en prachtige stoffen, is het gevoel van behaaglijkheid en luxe voor iedereen haalbaar. Uw interieurideeën vormen we om naar realiteit. Onze stijl kenmerkt zich door de mix van verschillende woonstijlen. Die combinatie brengt de échte Novitaz-stijl naar boven. Om advies duidelijk over te brengen, maakt de interieurstylist een plattegrondtekening en een overzicht van de gebruikte materialen. Zoekt u particulier interieuradvies? We helpen u graag verder bij ons interieuradviesbureau met interieuradvies op maat dat persoonlijk en creatief is.
Kleurkaarten-Painting-The-Past
Mooie kleuren

Painting The Past verf

Kleur is heel belangrijk in ieder interieur. De Novitaz interieur ontwerpers maken hier dankbaar gebruik van. Met de geweldige verf van Painting The Past breng je eenvoudig kleur aan. Naast verf adviseren we ook de behang collectie van Arte uit België. Een zeer uitgebreide collectie behang van mooie basics tot extravagant.

Prijslijst interieuradvies

Creatief en particulier interieuradvies op maat in onze woonwinkel of aan huis start met een intakegesprek van ongeveer 45-60 minuten om alle woonwensen door te nemen. Onze interieurstylist geeft u advies aan de hand van uw wensen en behoeften. Hierna gaan de creative interieurstylisten van ons interieuradviesbureau heerlijk aan de slag met bijvoorbeeld uw woonkamer. De interieurontwerper maakt een indeling in 2D of indien gewenst in 3D. Tijdens de presentatie van het ontwerp ontvangt u een plattegrondtekening en een moodboard met de gekozen materialen om een zo goed mogelijk beeld weer te geven.

De kosten voor particulier en creatief advies op maat van onze interieurstylist zijn als volgt:

* Persoonlijk interieuradvies in de winkel € 295,-
* Persoonlijk interieuradvies aan huis € 395,-
* Persoonlijk interieuradvies 3D €695,-
Interieuradvies-Medemblik

Meubelen naar wens gemaakt

Eén van de specialiteiten van ons interieuradviesbureau is maatwerkmeubilair. Als u alle ruimtes in uw woning optimaal wilt benutten, zijn standaard afmetingen vaak net niet goed genoeg. Hierdoor is maatwerkmeubilair zo belangrijk. We geven u natuurlijk particulier interieuradvies, bijvoorbeeld gedegen behangadvies, om voor eenheid in uw woning te zorgen. Als interieuradviesbureau kunnen we maatwerkoplossingen leveren voor de volgende meubelen:* Kasten * Tafels * Banken * Karpetten * Gordijnen * Behang * Wanddecoratie
Interieuradvies-Schermerhorn
Bobbelbank-Davina

IK MAAK MIJN HUIS NOVITAZ

Schakel ons interieuradviesbureau in voor advies van een interieurstylist

Wilt u interieuradvies op maat dat persoonlijk en creatief is? Ontvang advies van een ervaren interieurstylist binnen ons interieuradviesbureau. We geven particulier interieuradvies om uw woning weer helemaal bij u te laten passen. Krijg bijvoorbeeld uniek lichtadvies en ontdek welke verlichting het beste in uw woning past. Ons team vertelt u ook graag meer over het populaire Arte-behang in ons assortiment. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek zodat onze stylisten en ontwerpers voor u aan de slag kunnen gaan met een creatief plan op maat.

IK MAAK MIJN HUIS NOVITAZ

Novitaz, de interieurmakers!