Novitaz

Interieuradvies

IK MAAK MIJN HUIS NOVITAZ

Interieuradvies

Scroll naar bedeneden voor meer info.
Interieuradvies-Wognum-karpet-maatwerk
Indeling schets en moodboard

Je rijk en gelukkig voelen in je eigen huis zonder direct de hoofdprijs te betalen. Dat wil toch iedereen! De Novitaz interieur ontwerpers helpen je graag met het creëren van je droominterieur. Met mooie meubelen, bijzondere materialen, onderscheidende accessoires en prachtige stoffen, is het gevoel van behaaglijkheid en luxe voor iedereen haalbaar. Onze interieurideeën kenmerken zich door de mix van woonstijlen. Die combinatie brengt de echte Novitaz stijl.

PRIJSLIJST INTERIEURADVIES:

Een interieuradvies in de winkel of aan huis start met een intake gesprek van ongeveer 45-60 minuten om alle woonwensen door te nemen. Hierna gaan wij heerlijk aan de slag met bijvoorbeeld de woonkamer. We maken een indeling in 2D of indien gewenst in 3D. Tijdens de presentatie van het ontwerp ontvang je een plattegrond tekening en moodboard met de gekozen materialen om een zo goed mogelijk beeld weer te geven.

De kosten voor een interieuradvies zijn als volgt:

* Interieuradvies in de winkel € 295,-

* Interieuradvies aan huis € 395,-

* Interieuradvies 3D €695,-

 

 

Interieuradvies-Medemblik
Maarwerk

Custum made

Wat veel voorkomt in onze interieuradviezen is maatwerk meubilair. Door dat je goed met de ruimte van een woning omgaat zijn standaard afmetingen vaak net niet goed genoeg. Hierdoor is maatwerkmeubilair zo belangrijk. Wij kunnen maatwerk leveren in de volgende meubelen:

* Kasten
* Tafels
* Banken
* Karpetten
* Gordijnen
* Behang
* Wanddecoratie

Interieuradvies-Schermerhorn

Interieuradvies Andijk, interieuradvies Enkhuizen, interieuradvies Hoorn, interieuradvies Wognum, interieuradvies Den oever, interieuradvies Schagen, interieuradvies Winkel, interieuradvies Opmeer, interieuradvies Obdam

IK MAAK MIJN HUIS NOVITAZ

Interieuradvies-Medemblik

Interieuradvies is onze passie