Interieuradvies

IK MAAK MIJN HUIS NOVITAZ

Je rijk en gelukkig voelen in je eigen huis zonder direct de hoofdprijs te betalen. Of je nu groot of klein woont, iedereen wil zich thuis voelen. De Novitaz interieur stylisten helpen u graag met het creëren van een interieur in de stijl van nu. Met bijzondere meubelen, mooie materialen, onderscheidende accessoires en prachtige stoffen is het gevoel van behaaglijkheid en luxe voor iedereen haalbaar. Onze interieurideeën kenmerken zich door de mix van diverse woonstijlen. Die combinatie brengt veel sfeer en eigentijdsheid, de echte Novitaz stijl.

Interieur specialisten bij Novitaz: Jennifer Schoenmaker, Nicky Pouw, Irene Woudt en Johan Blokker.

Interieuradvies Schermerhorn

 

Novitaz interieuradvies

Ben je niet helemaal zeker van de interieurstijl die bij je past of vind je het lastig om die prachtige kast in jouw woonkamer te projecteren? Maak een afspraak met één van onze interieurstylisten.  Wij tekenen een ontwerp dat aansluit bij jouw interieurwensen. Natuurlijk laten we ruimte voor items met een persoonlijk karakter. Zij vertellen juist het verhaal van jouw interieur. Samen met onze input ontstaat een interieur dat ECHT aansluit bij jouw interieurwensen. Wij tekenen een advies in zodat je een betere indruk krijgt van de uiteindelijke indeling.

BINNENKIJKEN INTERIEURADVIEZEN?

 

*Interieuradvies in de winkel €295,-

Gesprek in de winkel van ongeveer 45 min. Wij maken een advies op maat incl. het maken van een plattegrond tekening en een moodboard welke we presenteren in de winkel.

*Interieuradvies aan huis €375,-

Gesprek bij u thuis* van ongeveer 45 min. Wij maken een advies op maat incl. het maken van een plattegrond tekening en een moodboard welke we presenteren in de winkel.

*Interieuradvies via Skype of FaceTime €295,-

Gesprek via Skype of FaceTime van ongeveer 45 min. Wij maken een advies op maat incl. het maken van een plattegrond tekening en een moodboard. Deze sturen we toe en bespreken deze ook weer online via Skype of FaceTime.

*Interieuradvies 3D €695,-

Gesprek in de winkel of aan huis van ongeveer 45 min. Wij maken een advies op maat incl. het maken van een 3D visualisatie in Vectorworks en een moodboard welke we presenteren in de winkel.

*De kosten van een interieuradvies aan huis zijn gebaseerd binnen een straal van 50km en per woonlaag.

Interieuradvies in Hoorn, Interieuradvies in Enkhuizen, Interieuradvies in Grootebroek, Interieuradvies in Hoogkarspel, Interieuradvies in Bovenkarspel, Interieuradvies in Andijk, Interieuradvies in Wervershoof, Interieuradvies in Onderdijk, Interieuradvies in Middenmeer, Interieuradvies in Wieringerwerf, Interieuradvies in Twisk, Interieuradvies in Opperdoes, Interieuradvies in Midwoud, Interieuradvies in Oostwoud, Interieuradvies in Westwoud, Interieuradvies in Venhuizen, Interieuradvies in Zwaag, Interieuradvies in Hoorn, Interieuradvies in Wognum, Interieuradvies in Opmeer, Interieuradvies in Spanbroek, Interieuradvies in Opdam, Interieuradvies in De Goorn, Interieuradvies in Berkhout, Interieuradvies in Benningbroek, Interieuradvies in Slootdorp, Interieuradvies in Den Oever, Interieuradvies in Winkel, Interieuradvies in Nieuwe Niedorp, Interieuradvies in Schagen, Interieuradvies in Medemblik