Novitaz
2 Verschillende restaurants in 3 sferen

Interieuradvies Hotel

Scroll naar beneden voor meer info.
Interieur-Restaurant
Hotel met 2 verschillende restaurants in 3 werelden

Binnenkijken bij Hotel Medemblik

We hebben met trots de complete inrichting van hotel Medemblik verzorgd. Ons team heeft het ontwerp, het meubilair, de verlichting, en de wandafwerking met de grootste zorg en aandacht voor detail uitgekozen en geïnstalleerd. Ook zijn er maatwerk kasten ontworpen om aan de specifieke wensen van de klant te voldoen. Het resultaat is een harmonieuze en stijlvolle omgeving die comfort en elegantie uitstraalt.
Eén van de twee restaurants in het hotel

Eetbanken - horecabanken

Hier zie je de eetbanken in een warme mosterd kleur in het midden gedeelte van het hotel. De frisse combinatie met de ecru kleurige kuipstoelen maakt het extra stijlvol en chic. De tafels zijn in een warme donkerbruine kleur uitgevoerd.
Hongaarse punt

Bijzondere vloer

Mooi detail is de vloer in deze ruimte. De Hongaarse punt vloer in twee verschillende kleuren geeft echt dat WOW effect.
Lekker borrelen

Bar gedeelte

Hier staat een hoge eetbank met bartafels en barkrukken. De uitgelezen plek om heerlijk te borrellen met familie of vrienden
Royal blue

Barkrukken

Barkruk in een speciale stof voor de horeca.
Bartafels 70x70x110 cm met afgeronde hoeken.
mooi zicht vanuit de serre

Restaurant De Serre

De Serre van hotel Medemblik is een gewilde plek. Hier is een speelse combinatie gemaakt van kleuren en veel groen.
Duurzaam

Hergebruik

Voor de serre in het hotel hebben we gekozen om de oude tafels te gaan hergebruiken in het kader van duurzaamheid. Waarom wegdoen als de houten bladen nog prima te gebuiken zijn. Deze hebben we geschuurd en opnieuw in een ultra matte lak gespoten. Alleen de onderstellen zijn vernieuwd. De nieuwe uitstraling van de tafels is fantastisch geworden.
Voor de beste sushi

Restaurant Bij Oost

Na de verbouwing van het hotel is Bij Oost nu één van de drie restaurants van het hotel geworden. Hier hebben we bewust naar de huiskleuren gekeken. Met een knipoog naar de oosterse keuken. Ze hebben hier trouwens de beste sushi van de West Friesland!

Wil je ook een interieuradvies van Novitaz?