Novitaz

Behangadvies

✔ Sfeervolle woonwinkel

✔ Persoonlijk advies

✔ Verrassend en betaalbaar

Home | Behangadvies

Ontvang professioneel en persoonlijk behangadvies van de stylisten van het interieurbureau Novitaz uit Medemblik. De sfeer van een ruimte wordt bepaald door de wandaankleding of door de kleur verf op uw muren. We maken u graag wegwijs in ons aanbod en we geven u kleur-, verf- en behangadvies.

Heeft u advies nodig voor uw behang?

Neem contact op

Behang-Arte-Antigua_Tropicali

Persoonlijk verf- en behangadvies om uw wanden een upgrade te geven

Behang is een eyecatcher, een sfeermaker en een interieurverrijker, maar verf doet ook veel goeds voor uw woning. We geven u dan ook graag persoonlijk verf- en behangadvies zodat u uw wanden echt laat spreken. In onze woonwinkel vindt u diverse soorten behang. Kies voor uitgesproken behang of een hedendaags design van de merken Courdonne, Designersguild, Nobilis of Romo. Zo verkopen we ook het bekende Arte-behang, dat uw woning er gelijk stijlvol en luxe uit laat zien. Mocht u er door de vele behangrollen niet meer uitkomen, dan staan onze creative stylisten voor u klaar. Ze geven ook compleet interieuradvies voor elke ruimte in uw woning.

Kies voor verf op uw muren

Als expert geven we zowel verf- en behangadvies. Wilt u om de een of andere reden geen behang, dan hebben we ook een breed aanbod met krijtverf van het merk Painting the Past. Met de muurverf transformeert u elke saaie muur in huis om tot een waar kunstwerk. Kies zelf de kleur die u wilt. Wilt u zowel verf als behang in uw woning? Dit kan natuurlijk ook, we staan te allen tijde klaar met persoonlijk verf- en behangadvies.

Arte behang Hoorn-Medemblik-Enkhuizen

Creëer een sfeervolle woning met passend behang of muurverf

In ons interieurbureau staan we voor u klaar met advies op het bied van interieur. We geven niet alleen persoonlijk verf- en behangadvies, maar bijvoorbeeld ook professioneel lichtadvies. Bent u dus niet tevreden met uw woning en past het interieur niet bij uw stijl en smaak? Neem telefonisch contact met ons op voor persoonlijk advies.

 

Vul ons contactformulier in