Novitaz

Interieurontwerper

✔ Sfeervolle woonwinkel

✔ Persoonlijk advies

✔ Verrassend en betaalbaar

Home | Interieurontwerper

De interieurontwerper van Novitaz uit Medemblik zet zich telkens weer voor de volle 100% in om tot een uniek interieurontwerp op maat te komen. U voelt zich pas echt thuis als uw woning een sfeer heeft die volledig bij u past. Bent u dus uitgekeken op uw interieur en zoekt u meubels, accessoires, behang of lampen die echt bij uw woning passen? Ontdek de mogelijkheden bij ons.

Heeft u behoeft aan onze interieurontwerper?

Neem contact op

Behang-Arte-Antigua_Tropicali

Onze interieurontwerper gaat aan de slag met uw droominterieur

Ons uitgangspunt is dat u een interieur krijgt dat volledig bij u past. De eerste stap in het interieurontwerp op maat is dan ook het vaststellen van uw persoonlijke interieurstijl tijdens een eerste adviesgesprek met een interieurontwerper. Tijdens dit gesprek geven we u persoonlijk interieuradvies. Ontvang bijvoorbeeld professioneel behangadvies als u behang zoekt dat overal bij past. Op basis hiervan maken maakt onze particuliere interieurstylist een moodboard en een plattegrondtekening die aan u worden gepresenteerd.

Bij een interieurontwerp op maat houden we rekening met uw smaak

Ben u tevreden met het interieurontwerp op maat dat de interieurontwerper in 2D of 3D voor u heeft gemaakt? Dan ontvangt u een duidelijk overzicht van alle producten die we gebruikt hebben uit ons assortiment. Hierbij houden we rekening met uw budget. Bent u enthousiast geworden? Onze interieurstylist aan huis komt graag bij u langs.

Arte behang Hoorn-Medemblik-Enkhuizen

Schakel ons in voor een interieurontwerp op maat

Wilt u ook dat uw interieur een eenheid wordt? Onze interieurontwerper gaat graag voor u aan de slag met een interieurontwerp op maat. We zorgen ervoor dat uw woning een plek wordt waar alle kleuren op elkaar afgestemd zijn en waar u rust en ruimte vindt. Neem contact met ons op zodat onze creatieve interieurontwerper aan de slag kan gaan met een interieurontwerp op maat in 2D of 3D.

Vul ons contactformulier in