Novitaz

Vloerbedekking

IK MAAK MIJN HUIS NOVITAZ

Novitaz vloeren

Ook in woningtextiel hebben wij een zeer uitgebreide collectie

montinique-Visgraat-PVC
Duurzaam

PVC Vloeren

Novitaz is dealer van diverse merken PVC vloeren. Eén van onze belangrijke wensen voor een goede vloer is dat deze zeker ook duurzaam moet zijn. De merken welke wij vertegenwoordigen zijn: MFlor - Montinique - Isocore - Moduleo - Inter-Floor - Forbo
Moduleo-PVC
Montinique-PVC
MFlor-PVC-Tegels
Comfortabel & Mooi

Tapijt Collecie Novitaz

Ook tapijt behoort tot onze uitgebreide collectie. Van kamer brede vloerbedekking tot een prachtig karpet gemaakt van tapijt. Er kan bijna alles met tapijt. De merken tapijt welke wij vertegenwoordigen zijn: Desso - Interfloor - Montinique - Dersimo - Parade. Ook hebben we een prachtige collectie tapijt-tegels voor bijvoorbeeld een kantoor of kantine. Kom snel eens bij ons langs en verbaas u over onze uitgebreide tapijt collectie. Wij werken uitsluitend met goede en betrouwbare vakmensen om de vloeren te leggen. Wij komen altijd eerst inmeten voor we de vloer gaan realiseren.
Interfloor-Tapijt-Novitaz
Aanbieding PVC -Vinyl vloer
Praktisch

Vinyl Collectie

Ook vinyl is een belangrijk vloerbedekking voor de vloer. Wij verkopen de collectie vinyl van Interfloor. Een zeer uitgebreide collectie vinyl met heel veel verschillende dessins en kwaliteiten. Dit is natuurlijk afhankelijk waarvoor je het gaat gebruiken.
Foto vinyl Interfloor DYNAMIC WOOD-XL FISHBONE.
Leverbaar in 4 kleuren
Vakwerk

Stoffeerders

Vloeren leggen is één van de mooiste ambachten die er zijn. Je hebt altijd direct resultaat. Wij zijn vaak de laatste schakel in een verbouwing. Wij maken het weer mooi zeggen we altijd.
Hier ziet u Rob Karsten in actie bij het leggen van een ruimte met PVC stroken van Mflor
Woningstoffeerder-Novitaz-Medemblik
Beknopte uitleg

Informatie pvc vloeren

PVC-vloeren, of polyvinylchloride-vloeren, zijn populaire vloerbedekkingen die zijn samengesteld uit meerdere lagen van synthetische materialen. Ze zijn bekend om hun duurzaamheid, waterbestendigheid en veelzijdigheid. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van PVC-vloeren:

Opbouw van PVC-vloeren:

Bovenste laag (slijtlaag): Dit is de bovenste laag van de vloer en fungeert als beschermende laag tegen krassen, vlekken en slijtage.
Printlaag: Hierop wordt een decoratieve print aangebracht die het uiterlijk van natuurlijke materialen zoals hout, steen of tegels imiteert.
Kernlaag: Dit is de kern van de vloer en geeft de plank stevigheid en stabiliteit.
Onderlaag: De onderste laag biedt extra ondersteuning en stabiliteit, en soms bevat het een geluiddempend materiaal.
Duurzaamheid:

PVC-vloeren zijn over het algemeen duurzaam en bestand tegen slijtage, wat ze geschikt maakt voor zowel residentieel als commercieel gebruik.
Ze zijn bestand tegen vocht, waardoor ze geschikt zijn voor installatie in vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers.
Onderhoudsgemak:

PVC-vloeren zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en dweilen zijn vaak voldoende om de vloer schoon te houden.

Comfort en Geluiddemping:

PVC-vloeren voelen vaak warmer aan dan bijvoorbeeld tegels, en sommige varianten hebben geluiddempende eigenschappen, waardoor ze comfortabel zijn om op te lopen en geluiden te verminderen.

Het is belangrijk om op te merken dat de kwaliteit en eigenschappen van PVC-vloeren kunnen variëren tussen verschillende merken en productlijnen. Bij het overwegen van PVC-vloeren is het verstandig om de specifieke kenmerken en garanties van het gekozen product te raadplegen.

Traprenovatie-PVC
NAADLOZE STIJL BIJ MONTINIQUE

Traprenovatie

Wil je dezelfde houtlook pvc op je trap als op de vloer van je benedenverdieping? Dat is nu mogelijk! Laat de vloer van je woonkamer of entree harmonieus overgaan op de trap. Bij Novitaz maken we deze droom werkelijkheid. Het bekleden van je trap met hoogwaardig PVC van Montinique is een investering die de klassieke of juist moderne uitstraling van je woning tientallen jaren zal versterken. Met een PVC-trap creëer je een realistische simulatie van een houten trap, vrijwel niet te onderscheiden van echt hout.
stijlvol

Betonlook pvc tegels

Hier ziet u de betonlook tegel van Montinique.
Stoer en toch zeer stijlvol.
Tapijttegels-Novitaz-Medemblik
Praktisch en stijlvol

Tapijttegels

Een van de grootste voordelen van tapijttegels is hun modulaire karakter. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd, verwijderd en vervangen. Dit maakt het eenvoudig om specifieke delen van het tapijt te vervangen als er schade is of als er een verandering in het ontwerp gewenst is.
Tapijt-Slaapkamer-Stijlvol
Tapijt-Slaapkamer-Novitaz
Kleurstalen-Vloerbedekking-Medemblik
Wollen-vloerbedekking-Medemblik

IK MAAK MIJN HUIS NOVITAZ