Novitaz

Arte-behang met interieuradvies

IK MAAK MIJN HUIS NOVITAZ

Premium dealer van Arte behang

Scroll naar beneden voor meer info.

Arte Casca Reflection

Coming soon

De collectie Casca Reflection van Arte is er in 2 kleuren.
Een prachtig structuur behang.
Kurk marqueterie, natuurmuurbekleding op vlies
Arte_Casca_Reflection
Behang-Arte-Antigua_Tropicali
Nieuwe collectie eerdaags ook bij Novitaz

Veel nieuws bij Arte International

Arte detail-manila-Botanic-sfeer
Manila collectie Arte International

Arte Botanic

De collectie Manila van Arte is een serie vinylbehang op papier. Rol van 70cm breed. Manila behang is goed afneembaar en goed kleur bestendig. Manila behang van Arte is er in 6 varianties.
Moooi Wallcovering Extinct Animals

Moooi behang van Arte

De collectie Wallcovering Extinct Animals bestaat uit een paar variaties.
Een fantastische print, digitaal gedrukt op een soft-touch textiel.
!30 cm breed! Een echte eyecather!
Arte behang moooi
Arte-behang-Selva-Itaya
Selva collectie Arte International

Arte Itaya

Uit de Selva serie van Arte komt de Itaya. Ook deze kwaliteit is Vinyl op papier. Rol van 70cm breed. Itaya behang van arte heeft een prachtige diepte werking in zijn dessin.
Download hier de nieuwste brochures van Arte

Arte-behang kopen in combinatie met interieuradvies? Dit vindt u in de woonwinkel van Novitaz in Medemblik. Het bedrijf Arte is zowel de ontwerper als de producent van high-end muurbekleding. Wij zijn er dan ook zeer trots op dat we een premium dealer van dit merk zijn. Bekijk onze veelzijdige collect met Arte-behang en krijg interieuradvies van onze stylisten om uw woning nog stijlvoller te maken.

Kies voor Arte-behang in combinatie met interieuradvies van onze stylisten

De muurbekleding van Arte is zeker een sfeerelement in uw woning. Het Arte-behang is soms uitbundig en soms ingetogen en met professioneel interieuradvies is deze muurbekleding een echte eyecatcher in uw huis. Onze interieurstylist vertelt u graag meer over de extravagante, klassieke of exclusieve look van dit merk door u persoonlijk behangadvies te geven. Hierbij bekijkt onze specialist de gehele ruimte en geeft een suggestie welk Arte-behang hier het beste bij past. Wilt u een compleet interieurplan op maat? Dit is ook mogelijk. Bij dit plan zorgen we er als particuliere interieurstylist voor dat alle elementen in uw woning, zoals meubels, accessoires, verlichting en behang, op elkaar aansluiten. Bekijk ons portfolio om te zien wat we al gerealiseerd hebben.

Bestel dit behang en krijg gedegen advies

Wilt u interieuradvies krijgen van een specialist? Dan staan wij voor u klaar. Kies bijvoorbeeld voor Arte-behang met interieuradvies om er verzekerd van te zijn dat deze muurbekleding echt in uw woning past. Bekijk onze collectie met behang van dit merk online en laat u inspireren of neem contact met ons op voor advies.

IK MAAK MIJN HUIS NOVITAZ

Behang is één van onze passies