Novitaz

Creative interieurstylisten

✔ Sfeervolle woonwinkel

✔ Persoonlijk advies

✔ Verrassend en betaalbaar

Home | Creative interieurstylisten

Creëer uw droominterieur door de creative interieurstylisten van Novitaz uit Medemblik in te schakelen. Ons interieurbureau bestaat uit een klein team dat het mixen van diverse stijlen als specialiteit heeft. Zoekt u dus nog een ervaren bureau dat u graag advies geeft over interieur en styling? Wij helpen u graag verder.

Heeft u interesse het creëren van uw droominterieur?

Neem contact op

Behang-Arte-Antigua_Tropicali

Onze creative interieurstylisten helpen om uw woning stijlvol in te richten

Onze creative interieurstylisten geven interieuradvies voor uw woning. Zoekt u behang, maar weet u niet zo goed welk behang past bij uw meubelen en accessoires? Dan ontvangt u persoonlijk behangadvies van ons. We hebben een brede behangcollectie waardoor er altijd wel wat voor u tussen zit. Dit is maar een van de vele diensten die we aanbieden. U schakelt ons ook eenvoudig in voor een lichtplan op maat om uw woning nog stijlvoller te maken. Bekijk ons portfolio om te zien wat we al gerealiseerd hebben en om inspiratie op te doen.

Maak een afspraak met onze stylist

Met mooie meubelen, bijzondere materialen en prachtige accessoires voelt u zich past echt rijk en gelukkig in uw eigen huis. Schakel daarom creative interieurstylisten in als u de sfeer in uw woning wilt verbeteren met maatwerkoplossingen. Onze interieurstylist komt graag aan huis om uw wensen te bespreken. Maak een afspraak door contact met ons interieurbureau op te nemen.

 

Vul ons contactformulier in