Novitaz

Interieurstylist aan huis

✔ Sfeervolle woonwinkel

✔ Persoonlijk advies

✔ Verrassend en betaalbaar

Home | Interieurstylist aan huis

Bent u op zoek naar een enthousiaste interieurstylist aan huis? Dan zit u goed bij Novitaz in Medemblik. Onze stylisten komen graag bij u langs om uw behoeften wat betreft interieur in kaart te brengen. Daarna gaan we aan de slag met een persoonlijk interieurplan dat helemaal bij u past.

Heeft u interesse in een interieurstylist aan huis?

Neem contact op

Behang-Arte-Antigua_Tropicali

Ervaar het gemak van een interieurstylist aan huis

Ontvang persoonlijk interieuradvies aan huis van onze ervaren interieurstylist. Dit kan gaan om professioneel lichtadvies of ander advies, bijvoorbeeld over behang. Het fijne van een afspraak bij u thuis is dat de particuliere interieurstylist die bij u langskomt, gelijk uw woning in het echt ziet. Dit zorgt ervoor dat het maken van een interieurplan op maat makkelijker wordt. Onze stylist start met een intakegesprek om kennis te maken en uw wensen door te nemen wat betreft de ruimte(s), woonstijl, meubels, accessoires, budget en meer. Indien u dit wenst, wordt er hierna een 2D- of 3D-ontwerp gemaakt van de gehele ruimte of ruimtes. Om het geheel nog beter weer te geven, maken we ook een presentatie en geven we u een plattegrondtekening en een moodboard van de gekozen materialen.

Bespreek uw wensen met onze interieurstylist

Wilt u het interieur in uw woning aanpakken, omdat het verouderd is of niet meer bij u past? Ontvang advies in onze woonwinkel of kies voor een interieurstylist aan huis. Maak eenvoudig een afspraak door ons contactformulier in te vullen. We hopen graag iets voor u te kunnen betekenen.

 

Vul ons contactformulier in