Novitaz

Particuliere interieurstylist

✔ Sfeervolle woonwinkel

✔ Persoonlijk advies

✔ Verrassend en betaalbaar

Home | Particuliere interieurstylist

Bent u op zoek naar een particuliere interieurstylist om uw woning een make-over te geven? Het interieurbureau Novitaz uit Medemblik staat voor vernieuwing. Bij ons vindt u verrassende collecties op het gebied van wonen en leven. Denk hierbij aan stijlvolle meubels, prachtig behang, moderne lampen en aanvullende accessoires. Door onze ruime ervaring op het gebied van interieur richten we uw woning in zoals u dat wilt.

Heeft u interesse in een woning make-over?

Neem contact op

Behang-Arte-Antigua_Tropicali

Een particuliere interieurstylist om uw woning sfeervol te maken

Als particuliere interieurstylist helpen we iedereen bij het creëren van zijn of haar droominterieur. Dit doen we door persoonlijk interieuradvies te geven. Onze creative interieurstylisten weten alles over diverse woonstijlen en laten hun expertise graag zien door voor u aan de slag te gaan. Wilt u bijvoorbeeld professioneel behangadvies of stylingadvies? Dankzij ons kleine team bent u verzekerd van persoonlijk advies en flexibiliteit. Op een verrassende manier combineren we materialen en vormen met als resultaat een eindresultaat dat persoonlijk aanvoelt.

Schakel ons in als interieurspecialist

Laat een creatief interieurplan maken door een particuliere interieurstylist in te schakelen. We gaan graag voor u aan de slag. We geven ook graag interieuradvies voor kantoren indien u dit wenst. Kom gerust langs in onze woonwinkel voor een persoonlijk gesprek of maak een afspraak voor bij u thuis.

 

Vul ons contactformulier in