Novitaz

Lichtadvies

✔ Sfeervolle woonwinkel

✔ Persoonlijk advies

✔ Verrassend en betaalbaar

Home | Lichtadvies

De stylisten van het interieurbureau Novitaz uit Medemblik geven u graag lichtadvies om de sfeer en beleving in uw woning nog meer te versterken. Licht vinden we ontzettend interessant en we houden ons bezig met lichtoplossingen voor elk project, passend bij uw wensen. Hierbij kijken we naar de gehele inrichting van uw huis en gaan we de uitdaging aan om elementen met elkaar te verbinden.

Heeft u interesse in ons lichtadvies?

Neem contact op

Behang-Arte-Antigua_Tropicali

Uw interieur komt tot zijn recht met behulp van lichtadvies

Goede verlichting is essentieel om fijn te wonen, maar het zoeken van de juiste verlichting voor uw woning kan best een uitdaging zijn. We hebben een ruim aanbod aan lampen, maar we geven u ook graag lichtadvies om de lampen goed tot zijn recht te laten komen. Onze interieurstylisten gaan voor u aan de slag met een lichtplan op maat. Tijdens het eerste gesprek bespreken we uw persoonlijke stijl, wensen, budget en de functies van de te verlichten ruimtes. Daarna gaan we aan de slag met een 2D- of 3D-ontwerp zodat u de verlichting zo realistisch mogelijk kunt beleven. De rest van uw interieur wordt hier ook in meegenomen. Na het ontwerp ontvangt u een voorstel van de prijs en de vervolgstappen.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek

Onze creative interieurstylisten inspireren en ontzorgen u graag door lichtadvies te geven. Als ervaren interieurbureau helpen we u ook graag met ander interieuradvies om uw woning helemaal naar smaak te maken. Vind bijvoorbeeld passend behang door gedegen behangadvies van onze stylisten te ontvangen. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

 

Vul ons contactformulier in