Novitaz

Lichtplan op maat

✔ Sfeervolle woonwinkel

✔ Persoonlijk advies

✔ Verrassend en betaalbaar

Home | Lichtplan op maat

Elk interieur komt beter tot zijn recht met een goed lichtplan op maat van Novitaz. Goede verlichting is functioneel en zorgt voor sfeer, maar het is lastig om lampen te zoeken die goed passen in uw woning. Als ervaren interieurbureau uit Medemblik gaan we graag met uw uitdaging aan de slag om de juiste verlichting te vinden die past bij uw smaak, uw interieur en uw budget.

Heeft u interesse in een lichtplan van ons?

Neem contact op

Behang-Arte-Antigua_Tropicali

Een lichtplan op maat dat past bij uw interieur en persoonlijk smaak

Een lichtplan op maat begint met persoonlijk interieuradvies in onze winkel of bij u thuis. Tijdens dit gesprek nemen onze creative interieurstylisten al uw wensen door. Hierbij houden we er rekening mee dat licht, interieur en uw persoonlijke stijl perfect op elkaar zijn afgestemd. We laten de lampen in ons assortiment zien, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Na het gesprek gaan onze ontwerpers aan de slag met een 2D- of 3D-ontwerp. In dit ontwerp zijn de verschillende ruimtes van uw woning ingericht. Zo ziet u hoe de verlichting eruit komt te zien en beleeft u het effect optimaal. Voor een nog beter beeld, geven we u ook een presentatie en ontvangt u een moodboard en plattegrondtekening.

Creëer sfeer in uw woning met de juiste verlichting

Bent u op zoek naar lichtadvies en een lichtplan op maat? Wij zorgen dat uw woning weer als thuis voelt met de juiste verlichting. Indien u wenst, geven we ook ander advies, bijvoorbeeld professioneel behangadvies, om nog meer sfeer in uw huis te creëren. Vul ons contactformulier in voor de start van een lichtplan op maat.

 

Vul ons contactformulier in