Novitaz

Interieurplan op maat

✔ Sfeervolle woonwinkel

✔ Persoonlijk advies

✔ Verrassend en betaalbaar

Home | Interieurplan op maat

De ervaren adviseurs van Novitaz uit Medemblik helpen u graag met een interieurplan op maat op basis van uw wensen. Elke woning is anders en daarom geven we persoonlijk advies aan iedereen. Onze stylisten en ontwerpers creëren samen met u uw droominterieur. Zo voelt u zich pas echt thuis in uw huis.

Heeft u interesse in een interieur plan op maat?

Neem contact op

Behang-Arte-Antigua_Tropicali

Een interieurplan op maat dat bij uw persoonlijke stijl past

Wilt u een interieurplan op maat laten maken? Onze ontwerpers zetten uw woonwensen om in een helder interieurontwerp op maat. In dit ontwerp ziet u alle kleuren, meubels en accessoires terug die u wenst. Zo krijgt u een volledig beeld van uw toekomstige interieur. Maak een keuze voor een 2D- of 3D-ontwerp. Het 3D-ontwerp bevat ook nog een inspirerend moodboard en een plattegrond.  Voorafgaand geven we u persoonlijk interieuradvies en bespreken we de mogelijkheden met u. We geven u bijvoorbeeld suggesties over het kleurgebruik, maar we geven ook professioneel lichtadvies. Dit gesprek duurt ongeveer 45-60 minuten.

Bespreek uw wensen voor uw droominterieur met ons

Laat uw interieurplan op maat maken bij onze woonwinkel. Kom inspiratie opdoen en laat u adviseren door onze adviseurs. We vertellen u ook graag meer over de mogelijkheden voor interieuradvies voor kantoren als u dit wenst. Maak een afspraak voor een eerste adviesgesprek door ons contactformulier in te vullen.

 

Vul ons contactformulier in