Novitaz

Karpetten-vloerkleden

Advies in kleur afmeting en vorm

Karpet op maat

Scroll naar beneden voor meer info.
Keuze uit heel veel kleuren

Welke kleur wil jij?

In een interieur hoort ook een prachtig karpet. Hier maak je een interieur helemaal af. Maar welke kleur past het beste in jouw interieur? Hiermee kunnen we je een handje helpen. Met ons nieuwe Endless karpetten collectie is bijna alles mogelijk. We kunnen de kleur van de bank en het mooie sierkussen terugkomen in de garens van het karpet. Er wordt eerst een voorbeeld gemaakt voor het hele karpet wordt gemaakt. Kom je eens langs om het te zien. Je bent altijd welkom.
Mooie kleuren

Hoogpolig

Binnen de Endless collectie kan je nog variëren in de hoogte van de pool. Er zijn vier verschillende hoogtes die gekozen kunnen worden.
Maatwerk

Elke vorm naar wens gemaakt

Ook iedere gewenste vorm en afmeting is binnen deze collectie mogelijk. Of het nu rond, ovaal, vierkant, of langwerpig is. Ook een kiezelvorm of een vorm geheel naar wens kan worden gemaakt.
Bobbelbank-Davina

IK MAAK MIJN HUIS NOVITAZ

Schakel ons interieuradviesbureau in voor advies van een interieurstylist

Wilt u interieuradvies op maat dat persoonlijk en creatief is? Ontvang advies van een ervaren interieurstylist binnen ons interieuradviesbureau. We geven particulier interieuradvies om uw woning weer helemaal bij u te laten passen. Krijg bijvoorbeeld uniek lichtadvies en ontdek welke verlichting het beste in uw woning past. Ons team vertelt u ook graag meer over het populaire Arte-behang in ons assortiment. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek zodat onze stylisten en ontwerpers voor u aan de slag kunnen gaan met een creatief plan op maat.