Novitaz

Elementenbank Cozy Rozy

✔ Sfeervolle woonwinkel

✔ Persoonlijk advies

✔ Verrassend en betaalbaar

✔ Mooie collectie zitmeubelen

 

Home | Elementenbank Cozy Rozy

Creëer uw droominterieur door de creative interieurstylisten van Novitaz uit Medemblik in te schakelen. Ons interieurbureau bestaat uit een klein team dat het mixen van diverse stijlen als specialiteit heeft. Zoekt u dus nog een ervaren bureau dat u graag advies geeft over een nieuwe bank als Cozy Rozy? Wij helpen u graag verder om de juiste bank samen te stellen in de juiste verhouding.

Heeft u interesse het creëren van uw droombank?

Neem contact op

Bank Cosy-Rozy-sfeerbeeld

Onze creative interieurstylisten helpen om uw het juiste formaat bank te kiezen.

Onze creative interieurstylisten geven interieuradvies voor uw woning. Zoekt u nieuwe bank als de Cozy Rozy, maar weet u niet zo goed welk formaat past bij uw woonkamer?  Bekijk ons portfolio om te zien wat we al gerealiseerd hebben en om inspiratie op te doen.

Maak een afspraak met onze stylist

Met mooie meubelen, bijzondere materialen en prachtige accessoires voelt u zich past echt rijk en gelukkig in uw eigen huis. Schakel daarom creative interieurstylisten in als u de sfeer in uw woning wilt verbeteren met maatwerkoplossingen. Onze interieurstylist komt graag aan huis om uw wensen te bespreken. Maak een afspraak door contact met ons interieurbureau op te nemen.

 

Vul ons contactformulier in

    Bank Cosy-Rozy-sfeerbeeld