Novitaz

Interieurstylist inhuren

interieuradvies

Waarom een interieurstylist inhuren

Hieronder leggen we uit waarom het inhuren van een specialist altijd beter is voor het beste resultaat

Het inhuren van één van onze interieurstylist kan om verschillende redenen een slimme keuze zijn, afhankelijk van jouw specifieke behoeften en doelen voor je interieur. Hier geven wij 8 verschillende redenen waarom je beter kunt kiezen voor het inhuren van een interieurstylist / ontwerper van Novitaz.

1. Professioneel advies:

Onze interieurstylisten zijn getraind en hebben ervaring in het ontwerpen van interieurs. Ze kunnen professioneel advies geven over kleurenschema’s, meubelkeuzes, indelingen en decoratie. Dit kan helpen om een samenhangend en esthetisch aantrekkelijk interieur te creëren.

2. Tijdsbesparing:

Het inrichten van een huis kan een tijdrovend proces zijn, vooral als je niet zeker weet waar je moet beginnen. Een Novitaz interieurstylist kan dit proces stroomlijnen en je veel tijd besparen door het selecteren van meubels, stoffering, en decoratie.

3. Budgetbeheer:

Een Novitaz interieurstylist kan je helpen bij het beheren van je budget door passende keuzes te maken binnen jouw financiële mogelijkheden. Ze hebben vaak toegang tot een breed scala aan leveranciers en kunnen je helpen om waar voor je geld te krijgen.

4. Personalisatie:

Een Novitaz interieurstylist zal je helpen om je persoonlijke stijl en smaak in je interieur te integreren, zodat het echt jouw eigen ruimte wordt. Ze kunnen creatieve oplossingen vinden die passen bij jouw levensstijl en voorkeuren.

5. Trends en stijlkennis:

Onze interieurstylisten blijven op de hoogte van de nieuwste interieurtrends en hebben inzicht in welke stijlen en materialen momenteel in de mode zijn. Ze kunnen je helpen om een eigentijds en up-to-date interieur te creëren.

6. Probleemoplossing:

Als je specifieke uitdagingen hebt met betrekking tot de indeling of functionaliteit van een ruimte, kan onze interieurstylist oplossingen bieden die de ruimte efficiënter en functioneler maken.

7. Aanschafbegeleiding:

Een Novitaz interieurstylist kan je begeleiden bij het kiezen van meubels, verlichting, accessoires en andere decoratieve elementen die goed bij elkaar passen en harmoniëren met de rest van je interieur.

8. Presentatie en styling:

Als je je huis voor verkoop wilt voorbereiden, kan onze interieurstylist helpen bij het stijlen van je huis om de aantrekkingskracht te vergroten en potentiële kopers aan te trekken.

Kortom, het inhuren van een Novitaz interieurstylist kan je helpen om je interieur op een professionele en esthetisch aantrekkelijke manier vorm te geven, terwijl je tijd en moeite bespaart. Het kan ook resulteren in een beter ontworpen en functioneel interieur dat beter aan jouw behoeften en smaak voldoet.

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze interieurstylisten. 

Onze kosten voor een compleet interieuradvies beginnen bij €295,- voor het standaard pakket. Voor het zelfde pakket maar dan komen we bij u aan huis komt er €100,- bij.

Ook kunnen we alles in 3D verwerken. Hiervoor wordt in totaal €695,- gerekend. Maar dan kunt u wel digitaal door uw woonkamer wandelen.

Heeft u behoeft aan één onze interieurstylisten?

Neem contact op

Interieuradvies-Pekelharinghaven-Medemblik