Novitaz

By Eve verlichting

IK MAAK MIJN HUIS NOVITAZ

Premium dealer van By Eve

Scroll naar beneden voor meer info.

Made in Belgium

By Eve Bulbs

Sandra Peters, ontwerper van deze unieke eigen lampenlijn onder de naam BY EVE. De verlichting van By Eve wordt via een selectief dealernetwerk verkocht.
Duet Shades

Nieuw van By Eve

Een prachtige nieuwe serie van By EVE is de collectie Duet Shades. Een combinatie van de bestaande serie Shade en de stoffen kappen. Wat een gave sfeer krijg je wanneer je deze twee series combineer. Een lust voor het oog en een zeer warme lichtbron.
Wij hebben de Duet shades in onze showroom hangen.
EVE Duet - Bronze Sand
By-Eve-hanglamp-Mezzo-chanpagne
Champagne frosted

By Eve Mezzo

Eve Mezzo is één van de nieuwe lampen van By Eve. Wel zijn de glazen bekend van de Bulbs, maar het nieuwe is de kleur en afwerking. De glazen zijn Champagne/frosted. Dat wil zeggen dat ze half gezandstraald zijn waardoor het een prachtig effect krijgt. Het snoer en de fitting en de eventuele plafondplaat zijn in Champane kleur.
Glazen lampen

By Eve Bulbs

De handgeblazen hanglampen van By Eve zijn een lust voor het ook. De serie Bulbs van By Eve zijn leverbaar in Metalic Smoke, Black en Champagne kleurig glas. De glazen zijn hand geblazen en ieder glas is dus uniek!
Hanglamp_By_Eve_Bulbs_metalic_smoke
By-Eve-Glow-hanglamp
stijlvol

By Eve Glow

De By Eve Glow is ook een nieuwe serie. Stijlvolle combinatie van helder glas met geborsteld brons geeft deze lampen serie een luxe en warme uitstraling.
By-Eve-hanglamp-Ball-Champagne
diverse afmetingen

By Eve Ball lampen

De Ball lampen van By Eve zijn er in diverse formaten. Op deze foto zie je een ronde plafondplaat in Ral 9010 met 5 stuks Ball 40cm rond kleur glas Champagne. De Ball is leverbaar in 15cm, 25cm, 35 cm en 40cm.
Wandlampen-By Eve
stijlvol

De wandlamp van By Eve

De By Eve wandlampen behoren ook tot de mogelijkheden. De Eve Wall is er in een S & L variant. Bij de Eve Wall S gebruiken ze het glas Bell S. De Eve Wall L heeft twee variaties in het glas. Je kunt kiezen uit de Conic of het Tube glas. De wandlamp van By Eve is er al vanaf €359,-
wandlamp By Eve
Mooie aanvulling

Plafonniere's van By Eve

Een welkome aanvulling op de collectie zijn de wandlampen van By Eve. De glazen Zepp en Drum zijn hiervoor gekozen. Een plafonniere is leverbaar vavaf € 299,-
BYEVE Pandoro Spider-3-lichts-Champagne
Eve-Bulbs

IK MAAK MIJN HUIS NOVITAZ

Verlichting is één van onze passies