Novitaz

By Eve verlichting

IK MAAK MIJN HUIS NOVITAZ

Premium dealer van By Eve

Scroll naar bedeneden voor meer info.

Made in Belgium

By Eve Bulbs

Sandra Peters, ontwerper van deze unieke eigen lampenlijn onder de naam BY EVE. De verlichting van By Eve wordt via een selectief dealernetwerk verkocht.
Glazen lampen

By Eve Bulbs

De handgeblazen hanglampen van By Eve zijn een lust voor het ook. De serie Bulbs van By Eve zijn leverbaar in Metalic Smoke, Black en Champagne kleurig glas. De glazen zijn hand geblazen en ieder glas is dus uniek!
Hanglamp_By_Eve_Bulbs_metalic_smoke
By-Eve-hanglamp-Ball-Champagne
diverse afmetingen

By Eve Ball lampen

De Ball lampen van By Eve zijn er in diverse formaten. Op deze foto zie je een ronde plafondplaat in Ral 9010 met 5 stuks Ball 40cm rond kleur glas Champagne. De Ball is leverbaar in 15cm, 25cm, 35 cm en 40cm.
Wandlampen-By Eve
stijlvol

Ook By Eve wandlampen

De By Eve wandlampen behoren ook tot de mogelijkheden. De Eve Wall is er in een S & L variant. Bij de Eve Wall S gebruiken ze het glas Bell S. De Eve Wall L heeft twee variaties in het glas. Je kunt kiezen uit de Conic of het Tube glas. De wandlamp van By Eve is er al vanaf €359,-
By Eve plafonniere
Mooie aanvulling

Plafonniere By Eve

De By Eve serie is ook aangevuld met een aantal prachtige plafonniere lampen. De glazen Zepp en Drum zijn hiervoor gekozen. Een plafonniere is al leverbaar vavaf € 299,-
By-eve-Bulbs

IK MAAK MIJN HUIS NOVITAZ

Verlichting is één van onze passies